top of page

allround MUZIEK

Wat is Allround Muziek vraag je je misschien af. En wat draai je dan zoal?

Allround Muziek is voor elk wat wils!
Van Dance, R&B, Bubbling, Reggaeton, Moombahton, Reggae, HipHop, Salsa, Latin, Hardstyle, 60's, 70's, 80's, 90's en 00's tot natuurlijk alle hits van nu, dat is wat ik noem Allround Muziek. Dat is geschikt voor veruit de meeste feestjes en events waarbij er gasten komen van verschillende leeftijden en die houden van verschillende muziek.

Natuurlijk kan het zo zijn dat je een bepaald muziekgenre niet zo leuk vindt. Geef dat gewoon aan dan draai ik die soort niet, want er blijven nog voldoende genre's over om dan wel te draaien.

 

Mijn kracht is om me qua muziek aan te passen aan het format van een horeca gelegenheid of aan het soort feest of event en natuurlijk ook aan leeftijden en doelgroepen! Uiteraard voeg ik daar mijn eigen twist aan toe, zoals mijn energieke manier van draaien èn bewegen tijdens mijn gigs. Ik ontvang dan ook wekelijks complimenten over mijn aanstekelijke enthousiasme en mijn muziekkeuze!

 

Daarom ben ik als echte Allround DJ inzetbaar voor alle soorten muziek. Ik draai het liefst alle stijlen dwars door elkaar, en dat doe ik al 14 jaar lang succesvol door heel Nederland (en zomers regelmatig in het buitenland)!

Ik draai dus geen vooraf bedachte of gemaakte afspeellijsten, maar ik bekijk ter plekke welk publiek er is, en of dat nu jong is of oud, of alle leeftijden dwars door elkaar, ik pas me daar direct op aan door mijn jarenlange ervaring, want precies dat, is nu mijn grote kracht! En zo zorg ik ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en het dak eraf gaat!

Bij Gelegenheden kun je zien op wat voor soort feesten en events ik allemaal draai. Ik kom binnenkort graag op jouw feestje draaien!

Contact

Vul het contactformulier in als je meer wilt weten over wat en hoe ik draai, ik licht het graag toe.

Klik hier voor het contactformulier.

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page