top of page

DJ HUREN VOOR SWEET 16 PARTY
DEEJAY JEROME

SWEET SIXTEEN PARTY

Wordt je binnenkort 16 en wil je een feestje geven? Dan kom ik graag draaien op je Sweet Sixteen Party.

 

De Allround muziek die ik draai als DJ past prima op je sweet sixteen party. 

Mijn ervaring met sweet sixteen party's

Omdat ik al jaren de vaste DJ ben voor alle studentenfeesten van Faector en Interfaculty International Erasmus Universiteit in Rotterdam, en één van de vaste DJ's van Studentenvereniging Daar Gaan We Weer (DGWW) in Ede en heb gedraaid op vele schoolfeesten zoals oa. het Olympus College in Arnhem, Het Comenius College in Capelle ad IJssel en het Candea College in Duiven weet ik als DJ precies wat er leeft onder de jeugd en daarom zeer geschikt voor jouw sweet sixteen party.

 

Daarnaast draai ik week in week uit op vele losse studentenfeesten en schoolfeesten en ook op examenfeesten. Verder draai ik ook week in week uit als resident DJ bij oa. Bar Moscow in Doetinchem, Café Premier in Ede, Loft Arnhem en Café de Beurs Rotterdam en Next Level Ede waar de meeste gasten studenten/jongeren zijn. Ook in het buitenland draaide ik veel voor feestende studenten bij oa. Heeren van Amstel en Club The Beachhouse op Mallorca.

Kortom ik heb als DJ een schat aan ervaring als het gaat om de muziek voor je sweet sixteen party! Ik combineer werkelijk alle stijlen door elkaar! Dus voor ieder wat wils!

Dus wordt je binnenkort 16 dan kom ik graag draaien op je feestje! Dat kan op een feestlocatie maar ook gewoon bij jou thuis want dan verzorg ik ook alle benodigde apparatuur (Deejay Jerome & Apparatuur).

 

Contact

Vul het contactformulier in om jullie aanvraag te doen, geef daarbij dan aub aan dat het gaat om een Sweet Sixteen Party.

Klik hier voor het contactformulier.

Hieronder vind je enkele video's van mij en foto's van Sweet Sixteen Party's.

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page