top of page

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hieronder vind je antwoorden op enkele veel aan mij gestelde vragen.

Mocht je toch een andere vraag hebben, neem dan contact met me op, ik beantwoord graag al je vragen!

Klik hier voor het contactformulier.

 • Wat voor muziek draai je?
  Deze vraag ontvang ik regelmatig. Ik draai als Allround DJ alle stijlen door elkaar, voor elk wat wils! Maar ik kan indien gewenst ook in één stijl draaien. Denk dan bv. aan Lounge, Dance Classics of een thema. Klik hier om meer te lezen over de muziek en muziekstijlen die ik draai.
 • Waar draai je zoal en op wat voor gelegenheden?
  Ik draai als DJ door heel Nederland (en buitenland) in clubs, discotheken, festivals, feest cafés en op uiteenlopende feesten als personeelsfeesten, verjaardagsfeesten, bruiloftsfeesten etc. Kijk bij gelegenheden om te zien voor wat voor feesten en events je me allemaal kunt boeken.
 • Hoe lang draai je al?
  Ik draai al vanaf 2005 als professioneel DJ op 200 boekingen per jaar in binnen- en buitenland. Ik heb als DJ al mogen draaien op meer dan 3.000 feesten en events! Hier lees je meer over mij.
 • Ben je te huren zonder apparatuur?
  Jazeker, ik ben te boeken zonder apparatuur indien de juiste apparatuur op de event locatie aanwezig is. Hiervoor verstrek ik je dan mijn DJ Rider met daarin alle technische vereisten voor DJ Gear en Apparatuur. Klik hier voor meer info om mij te boeken als er al apparatuur op de event locatie aanwezig is.
 • Ben je te huren met apparatuur (dus met geluid en verlichting)?
  Jazeker, je kunt me ook boeken met apparatuur. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.
 • Hoe werkt betaling aan Deejay Jerome?
  De (volledige) betaling dient altijd plaats te vinden voorafgaand aan de boeking. Na jouw schriftelijke akkoord op een door mij aan jou toegestuurde offerte ontvang je van mij uiterlijk 3 weken voor aanvang van het feest/event een digitale factuur. Mocht jouw schriftelijke akkoord binnen 3 weken of korter voor de boeking plaatsvinden dan ontvang je direct een digitale factuur. Het in de factuur vermelde totaalbedrag incl. BTW dient uiterlijk 1 week vóór aanvang van de boekingsdatum (dus de datum waarop het feest of event plaatsvindt) op mijn rekening te zijn bijgeschreven tenzij vooraf in onderling overleg, en schriftelijk, anders is overeengekomen.
 • Kan ik een boeking ook contant betalen?
  Nee, contante betalingen zijn niet mogelijk. Je kunt je boeking alleen via een bank overboeking betalen via jouw eigen bank (en dus via je eigen vertrouwde internetbankieren omgeving).
 • Zijn de prijzen op je website exclusief of inclusief BTW?
  De op mijn website vermelde prijzen zijn altijd exclusief BTW (de exacte prijs met de juiste reistijd en reiskosten plus BTW worden altijd vermeld in een door mij aan jou toegestuurde schriftelijke offerte).
 • Waarom zie ik soms 9% BTW en soms 21% BTW in mijn offerte staan?
  De belastingdienst in Nederland bepaalt de BTW tarieven waar ik me aan te houden heb. De stelregel is: Ik als DJ wordt door de Belastingdienst gezien als "entertainment" en daarover betaal je 9% BTW. Als het Geluid- en Lichtapparatuur betreft betaal je daarover 21% BTW.
 • Hoe dien ik een offerte aanvraag in?
  Een aanvraag kun je het beste indienen via het contactformulier. Daarin vraag ik je ook een aantal dingen die ik graag van je wil weten om zo snel en goed mogelijk een offerte voor je te kunnen opstellen. Hoe meer ik weet over je boeking hoe sneller ik je een offerte kan sturen. Uiteraard kun je mij indien gewenst ook en chatbericht sturen, of een whatsapp bericht of een e-mail. Bellen kan natuurlijk ook gewoon.
 • Hoe lang van tevoren ben je aanwezig bij een boeking?
  In de regel ben ik meestal zo’n 30 minuten voor aanvang van het optreden aanwezig. Indien ik ook apparatuur moet opbouwen is dit meestal 1,5 uur van tevoren (de juiste tijden van aanwezigheid voor het optreden staan altijd vermeld in een door mij aan jou toegestuurde offerte).
 • Waar moet ik voor zorgen als je komt draaien?
  In de door mij aan jou toegestuurde schriftelijke offerte vermeld ik altijd specifiek wat de voorwaarden zijn voor een boeking. Je kunt dan denken aan technische vereisten waarvoor ik een speciale DJ Rider heb en zaken als stroomvoorziening, ruimte voor het opstellen van apparatuur, laden en lossen, parkeren, omkleden (kleedkamer), consumpties, contactpersoon (en contactgegevens) etc.
 • Wat als ik een boeking wil annuleren?
  Indien je een boeking wilt annuleren dan gelden altijd de annuleringsvoorwaarden zoals vermeld in mijn Algemene Voorwaarden die aan je worden verstrekt indien ik je een schriftelijke offerte stuur.
 • Produceer je ook eigen muziek?
  Jazeker, ik heb meer dan 20 eigen nummers uitgebracht en ook een aantal remixen. Klik hier om meer te lezen over mijn eigen muziek en remixen.
 • Ben je ook te vinden op Spotify, YouTube, Soundcloud, Instagram en Facebook?
  Uiteraard kun je me volgen op vele muziek en social media kanalen. Klik hier voor alle links naar mijn Social en Muziek kanalen en om je in te schrijven voor mijn Nieuwsbrief!
 • Heb je ook kant en klare feestconcepten?
  Ja, die heb ik ook, klik hier om ze te bekijken.
 • Is er ook Deejay Jerome merchandise te koop?
  Yep, check mijn shop voor alle Deejay Jerome merchandise!
 • Hier vind je antwoorden op de meest aan mij gestelde vragen!
  Op deze pagina met FAQ (Frequently Asked Questions) geef ik je antwoord op veel aan mij gestelde vragen zoals welke muziek draai je zoal, hoe lang draai je al en kun je ook apparatuur mee leveren.

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page