top of page

DJ HUREN VOOR ZAKELIJK EVENT
DEEJAY JEROME

DJ HUREN VOOR ZAKELIJK EVENT

Ik heb als Allround DJ veel ervaring met Zakelijke Events.

 

Waarom zou je mij boeken voor je Zakelijk Event?

Ik heb in de afgelopen jaren gedraaid op honderden zakelijke events. Als Allround DJ heb ik verstand van alle stijlen muziek en kan me dus ook zeer gemakkelijk aanpassen aan de gasten en het soort event. Of het nu gaat om een groot of een klein event, en of het nu gaat om personeel of klanten en relaties.

 

Ik verdiep me voorafgaand aan de boeking in je bedrijf zodat ik een beeld heb welke producten en diensten er worden geleverd. En die informatie gebruik ik ook bij mijn muziekkeuze tijdens het feest of event. Ik hou rekening met de doelgroep (oa. qua leeftijden en man/vrouw verdeling). Zeker wanneer het klanten en relaties betreft is het extra belangrijk dat deze in de juiste stemming worden gebracht, en de muziek die ik draai helpt hierbij.

 

Referenties

Niet voor niets heb ik al jarenlang vele vaste zakelijke klanten zoals oa. ABN AMRO, Droomparken, Panasonic, Nestle, Audi en VW (Stern 5), Brocacef, Axon Lawyers, Autoriteit Consument & Markt, Price Waterhouse Coopers, Masters of LXRY, Gemeente Ede, Dutch Filmworks, BWM-Ekris, EuroParcs, Woonmall Alexandrium Rotterdam en nog vele anderen!

Kortom ik heb als DJ een schat aan ervaring als het gaat om Zakelijke Events! Ik pas me qua muziek volledig aan op je wensen en kan diverse stijlen door elkaar draaien (voor ieder wat wils), maar ook in één muziekstijl indien gewenst.

Opstelling van de Geluidsapparatuur

Ook de opstelling van het geluid is erg belangrijk, vooral bij een zakelijk event. Want het laatste dat je wilt is dat je je klanten niet meer kunt verstaan doordat de muziek te hard staat of simpelweg omdat de speakers op de verkeerde plekken staan opgesteld.

 

Je kunt mij daarom ook inhuren inclusief geluidsapparatuur. Ik zorg dan voor de juiste opstelling en het juiste volume bijvoorbeeld door het geluid goed te verdelen en dat speakers apart regelbaar zijn qua volume omdat ik er hiermee voor zorg dat de muziek een prettige aanvulling is op je zakelijke event en jij en je gasten elkaar toch gewoon prima kunnen verstaan! Ook kan ik zorgen voor mooie LED sfeerverlichting die je zakelijke event of bedrijfsfeest compleet maken.

 

Contact

Ik kom daarom graag persoonlijk met je in contact om jouw wensen voor je bedrijfsfeest of zakelijke event met je te bespreken!

Vul aub het contactformulier in om een aanvraag te doen, geef daarbij dan aub aan dat het gaat om een Zakelijk Event.

Klik hier voor het contactformulier.

Voor een "Bedrijfsfeest DJ" klik hier!

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page