top of page
Deejay Jerome Muzieksamenstelling (web).jpg

MUZIEK samenstelling

Ik ben DJ sinds 2005 en heb gedraaid op meer dan 3.500 boekingen. Als Allround DJ heb ik de afgelopen 18 jaar dus een enorme ervaring opgedaan met het samenstellen en kiezen van de juiste muziek.

 

Ik heb een grenzeloze passie voor muziek!

Voordat ik als DJ ben gaan draaien heb ik jarenlang ervaring opgedaan bij diverse Radiostations, zowel met presentatie als het maken van jingles, Mixen en Remixes, maar vooral met muzieksamenstelling en programmering en zodoende echt een grote muziekkennis opgebouwd.

 

Mijn muziek in jouw Horeca Gelegenheid of Bedrijf 

Ik heb veel muzieklijsten samengesteld in Spotify met duizenden volgers wereldwijd die dagelijks naar mijn playlists luisteren. De verschillende playlists die ik zeer zorgvuldig heb samengesteld zijn geschikt voor oa. Restaurant, Winebar, Grand Café, Wellness Center, Cocktail Bar, Kapsalon, Beauty Salon, Cappuchino & Coffee Bar en ieder ander bedrijf die op zoek is naar op maat gemaakte muziek die goed aansluit bij jouw business.

 

Wekelijks ontvang ik aanvragen van producers over de hele wereld die mij vragen of ik hun muziek in mijn afspeellijsten wil opnemen. Daarnaast ontvang ik ook vele complimenten. En dan met name over de consistentie van mijn lijsten. Want hoe goed de computers met geautomatiseerde algoritmes ook werken, er zitten in de meeste automatisch samengestelde lijsten altijd nummers waarvan je denkt, huh, opeens een heel ander genre wat helemaal niet bij de rest past. Dat zul je in de door mij samengestelde lijsten dus niet tegenkomen omdat ieder nummer door mij stuk voor stuk wordt beoordeeld op genre en of het dus past bij de rest van de lijst.

 

In opdracht van een aantal van mijn klanten stel ik speciale muzieklijsten samen die ze kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld geschikt voor lunch of voor Diner, of met alleen rustige instrumentale lounge muziek voor een kapsalon of kantorencomplex.

 

Muzieksamenstelling voor bedrijven

Muziek samenstelling voor horeca en bedrijven doe ik via Soundtrack Your Brand waarmee ik zelfs Spotify afspeellijsten kan importeren. Soundtrack Your Brand mag legaal (zakelijk) worden gebruikt in horeca gelegenheden en bedrijven en heb je al vanaf 35,- euro ex btw per maand. Je kunt zelf een abonnement afsluiten en zorgen voor de betaling. Ik doe alleen de muzieksamenstelling in jouw account en je betaald mij dus alleen voor de tijd die ik kwijt ben met het samenstellen van de muziek.

 

Binnen Soundtrack Your Brand (dat gebruikt wordt door vele grote internationale bedrijven) zijn net als in Spotify en andere muzieksystemen alle muzikale genres aanwezig die met één druk op de knop kunnen worden gekozen. Je kunt dus niet alleen de door mij samengestelde muzieklijsten afspelen maar ook alle andere muziek en genres die je maar wilt.

Sheduling
Het is zelfs mogelijk om bv. op de openingstijden van een winkel, kantoor of horeca gelegenheid een programmering te maken die op ieder tijdstip van de dag, tijdens openingstijden, exact de muziek afspeelt die we onderling hebben afgestemd. Eigenlijk net als een radiostation, maar dan met muziek afgestemd op jouw doelgroep, klanten of werknemers.

Via sheduling kan ik niet alleen compleet maatwerk leveren, maar er is ook een optie om te kiezen voor bestaande shedules die ik al gemaakt hebt voor een look-a-like bedrijf. Uiteraard zijn de kosten dan lager dan bij maatwerk.

Bekijk hieronder een video van hoe sheduling werkt binnen Soundtrack Your Brand om een idee te krijgen.

Uiteraard stel ik de gehele shedule voor je samen tegen uurtarief.

 

Webbased Solution

Soundtrack Your Brand is webbased en dus heb je alleen een internetverbinding nodig om de muziek te kunnen afspelen op de aanwezige geluidsinstallatie. De bediening kan via desktop, laptop, smartphone of tablet. 

 

Let wel op; de geluidskwaliteit die over de aanwezige fysieke speakers is te horen wordt mede bepaald door de geluidskaart in je laptop, tablet of smartphone. Bij laag volume zal dit minder hoorbaar zijn, bij hoog volume des te meer. Dus wanneer je laptop, tablet of smartphone ouder is dan 2020 is het aan te raden om een losse externe geluidskaart aan te schaffen en die ertussen te zetten. Ik werk zelf met Focusrite, klik hier voor meer info (ze starten bij zo'n 135,- euro incl. btw).

Buma Stemra en Sena

Uiteraard dien je bij zakelijk gebruik wel altijd en in alle gevallen te voldoen aan de regels van de Buma-Stemra en SENA voor het gebruik van muziek in openbare gelegenheden (dit dien je zelf met de Buma en Sena te regelen en staat los van je account bij Soundtrack Your Brand)!

Losse playlists samenstellen

Voor een event, een productintroductie of een andere gelegenheid waarbij je specifieke achtergrondmuziek wilt laten draaien, kan ik altijd een speciale op maat gemaakte playlist voor je maken. Dat kan ik voor je doen in Spotify of Mixcloud of als MP3 file. Je ontvangt dan een link naar de playlist in Spotify of Mixcloud, en in geval van een MP3 file mail ik je de file toe via We Transfer die je vervolgens kunt downloaden.

Stel ik ook muzieklijsten samen voor feestjes?

Dat is een vraag die ik regelmatig ontvang. Het antwoord is nee, want muziek draaien op een feestje is natuurlijk totaal iets anders dan het samenstellen van achtergrondmuziek. Dus als je muziek zoekt voor je feestje, dan kom ik natuurlijk graag 'live' bij je draaien!

Interesse in door mij op maat gemaakte muzieklijsten?

Heb je interesse in een speciaal op maat gemaakte muziek voor jouw horeca gelegenheid of bedrijf? Neem dan contact met me op voor meer info en tarieven!

Klik hier voor het contactformulier.

Hieronder vind je enkele populaire afspeellijsten die ik heb samengesteld in Spotify!

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page