lounge MUZIEK

Uiteraard heb ik als Allround DJ ook verstand van Lounge Muziek. Want Lounge muziek kent vele variaties en als Allround DJ draai ik dan ook het liefst alle lounge stijlen door elkaar. Van uptempo dansbare clublounge, deephouse en beachhouse tot hele rustige chillout lounge.

 

Ervaring met Lounge events

Ik draai op meer dan 125 lounge events per jaar, van beachclub tot winebar en van restaurant tot een food festival, bedrijfsfeest, borrel of receptie. Ook ben ik de vaste Lounge DJ van een aantal restaurants, beachclubs en grand café's (oa. restaurant Alberto's Italian in Nijkerk, beachclub Babbel Beach op Droompark Bad Hoophuizen en grand café Premier in Ede).

 

Geschikt voor zowel voor- als achtergrond

Lounge muziek is natuurlijk uitermate geschikt om op de achtergrond te draaien en dus kan ik als Lounge DJ niet alleen worden ingezet op de voorgrond maar ook op de achtergrond.

Voor wat betreft een Lounge DJ op de achtergrond kun je denken aan events waarbij de muziek niet heel hard hoeft te staan, zoals een receptie, (walking) dinner, opening, terras/strand, tuinfeest, bruiloft, product introductie, bedrijfsevent, beurs, in uw restaurant, winebar etc. 

 

Als Allround DJ draai ik natuurlijk het liefst een combinatie van Lounge Muziek. Hierbij schakel ik gedurende het event over van rustige chillout Lounge naar meer dansbare Lounge. Hieronder vind je ook enkele voorbeeld van Lounge Concepts waarin bepaalde Lounge genres centraal staan!

 

Lounge Remixed

Het door mij als DJ bedachte Lounge Remixed Concept is echt enorm populair en bestaat uit lounge remixes van nummers uit de jaren 70,80,90 afgewisseld met tropical house en summer lounge van nu. Lounge Remixed is voornamelijk laag van tempo zodat je er heerlijk bij kunt chillen maar de herkenning toch enorm groot is.

Lounge & Dance Classics

Een ander Lounge Concept dat ik bedacht heb is Lounge & Dance Classics. Dit wordt de laatste tijd steeds populairder (natuurlijk bij de doelgroep 40 + maar zeker ook bij de jongeren). Ik begin dan met het draaien van lekkere lounge om dan op een wat later tijdstip te eindigen met de lekkerste dance classics uit de jaren 70 en 80 (al dan niet in een lekker geremixed lounge jasje).

Wat uw wensen ook zijn, ik pas me daar als Allround DJ geheel op aan! U heeft dus voor uw Lounge Event of feestje geen 2 of 3 verschillende DJ's nodig die allemaal in één stijl draaien, want ik draai indien gewenst één lounge stijl maar ook net zo makkelijk meerdere lounge stijlen.
En wanneer u of uw kinderen (of één van uw gasten) tussendoor even een hit willen horen van deze tijd dan kan dat ook gewoon!

Contact

Vul het contactformulier in voor het doen van een aanvraag, geef daarbij dan aub aan dat het gaat om een Lounge Event.

Klik hier voor het contactformulier.

Lounge DJ Huren | Deejay Jerome
press to zoom
Lounge DJ Huren | Deejay Jerome
press to zoom
Lounge DJ Huren | Deejay Jerome
press to zoom
Lounge DJ Huren | Deejay Jerome
press to zoom
1/1

Deejay Jerome
Rivium Boulevard 301-320

2909 LK  Capelle aan den IJssel

Tel: 010 - 799 53 40
(telefoon wordt opgenomen met JVDSmedia)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Mijn Spotify Artiesten Account

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"