top of page
header buiten event_001.jpg

DJ HUREN VOOR BUITEN EVENT
DEEJAY JEROME

Buiten event

Als je op zoek bent naar een ervaren Allround DJ voor een Buiten Event zoals een Beachclub, Tuinfeest of Terras dan kom ik graag bij je draaien!

 

Allround muziek past uitstekend bij een Buiten Event zoals een Beachclub, Tuinfeest of op een Terras omdat bij deze gelegenheden vaak allerlei verschillende mensen komen, van jong tot oud en met verschillende muzieksmaken waar ik me als DJ ter plekke op aanpas.

Mijn ervaring met beachclubs, terras en tuinfeesten

Ik ben al 4 jaar de vaste DJ voor Babbel Beach aan het Veluwe Meer op Droompark Bad Hoophuizen waar ik van april t/m september bij mooi weer iedere zondag op het terras draai tijdens de Lazy Sundays. Ook op Droompark De Zanding in Otterlo en Droompark Marina Strandbad in Olburgen draai ik regelmatig op het terras, net zoals op uiteenlopende events op het terras van Grand Café Premier in Ede (oa. Sunday Chill).

 

Maar natuurlijk draai ik ook op vele privé tuinfeestjes, van een verjaardag tot gewoon een gezellig feestje of BBQ met familie en vrienden.

Qua muziek pas ik me als Allround DJ geheel aan je wensen aan! Het liefst combineer ik alle stijlen door elkaar, voor ieder wat wils dus! Maar als je bijvoorbeeld graag wilt dat ik begin met Lounge en eindig met Dance Classics, 70's & 80's of met de hits van nu, het kan allemaal, jij bepaalt!

 

Geluid en Verlichting

Ik kom graag draaien op je Buiten Event en indien gewenst zorg ik ook voor alle benodigde apparatuur (zoals speakers, dj booth en indien gewenst verlichting). Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven indien je mij huurt inclusief alle benodigde apparatuur.

Contact

Vul het contactformulier in om jullie aanvraag te doen, geef daarbij dan aub aan dat het gaat om een Buiten Event.

Klik hier voor het contactformulier.

Hieronder vind je enkele foto's van mij bij Buiten Events.

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page