top of page
header_opening_001.jpg

DJ HUREN VOOR EEN OPENING
DEEJAY JEROME

deejay jerome allround dj huren voor een OPENING

Natuurlijk kun je mij als Allround DJ boeken voor een Opening.

 

Een opening vraagt om een feestje, klein of groot. Of het nu gaat om de opening van je bedrijf, je winkel, restaurant, sportvereniging, school of een heropening na een verbouwing.

Mijn ervaring met openingen

De afgelopen jaren mocht ik draaien op openingen van oa. The Albus Hotel Amsterdam, Alberto's Italian Nijkerk, Heron Auto Purmerend, BAS Barneveld, Meijers Mode Nunspeet, EuroParcs (opening Feyenoord huis), Restaurant Het Oude Gemeentehuis Rhenen, DSPPM Capelle aan den IJssel en Babbel Beach Hulshorst.

 

Ik help je graag bij de juiste invulling van je openingsfeest. Dit kan telefonisch en per e-mail maar dit kan natuurlijk ook in een persoonlijk overleg, bijvoorbeeld op de openingslocatie zodat ik meteen ideeën kan aandragen over de opstelling van geluid en eventueel verlichting.

 

Kortom ik heb als DJ een schat aan ervaring als het gaat om een opening!

De Muziek en het volume

Ik draai als Allround DJ alle muziekstijlen door elkaar of indien gewenst in één stijl (bv. Lounge), net wat je voorkeur heeft! Het geluid kan zowel zacht op de achtergrond als wat harder op de voorgrond. Ik pas me aan uw wensen aan, en draai muziek die past bij het event, de gasten, leeftijden, geslacht etc.

Geluidsapparatuur

Graag verzorg ik ook één of meerdere draadloze microfoons voor toespraken en natuurlijk kan ik zorgen voor speakers en verlichting.

Kijk bij Deejay Jerome & Apparatuur voor meer info en tarieven. De geluidsapparatuur en verlichting kan ook als maatwerk door mij worden geleverd zodat het geheel wordt afgestemd op je wensen en de locatie.

 

Presentatie

Door mijn ervaring opgedaan bij diverse radiostations ben ik ook in staat om de presentatie van je opening voor mijn rekening te nemen indien gewenst.

Contact

Vul het contactformulier in om een aanvraag te doen, geef daarbij dan aub aan dat het gaat om een Opening.

Klik hier voor het contactformulier.

Hieronder vind je enkele foto's waarbij ik als DJ draaide bij een Opening.

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page