top of page
deejay jerome_header.jpg

STUDENTENFEEST DJ HUREN
DEEJAY JEROME

allround dj huren voor STUDENTENFEEST en SCHOOLFEEST

Natuurlijk kun je mij als Allround DJ boeken voor een Studentenfeest of Schoolfeest.

 

Juist doordat ik Allround muziek draai word ik als DJ veel gevraagd voor studentenfeesten en schoolfeesten. 

Mijn ervaring met studentenfeesten en schoolfeesten

Ik ben al jaren de vaste DJ voor alle feesten van Faector en Interfaculty International Erasmus Universiteit in Rotterdam, en één van de vaste DJ's van Studentenvereniging Daar Gaan We Weer (DGWW) in Ede. Verder draaide ik oa. voor het Olympus College in Arnhem, Comenius College Capelle ad IJssel, Thorbecke College Nieuwerkerk ad IJssel en het Candea College in Duiven.

 

Daarnaast draai ik week in week uit op vele losse studentenfeesten en schoolfeesten. En natuurlijk draai ik ook graag op je school reünie of op je examenfeest. Dus ben je geslaagd dan kom ik ook graag draaien op je feestje! Dat kan op een feestlocatie maar ook gewoon bij jou thuis want dan verzorg ik ook alle benodigde apparatuur.

 

Verder draai ik ook week in week uit als resident DJ bij oa. Bar Moscow in Doetinchem, Café Premier in Ede, Loft Arnhem en Café de Beurs Rotterdam en Next Level Ede waar de meeste gasten studenten zijn. Ook in het buitenland draaide ik veel voor feestende studenten bij oa. Heeren van Amstel en Club The Beachhouse op Mallorca.

Kortom ik heb als DJ een schat aan ervaring als het gaat om studentenfeesten en schoolfeesten! Ik combineer werkelijk alle stijlen door elkaar omdat het mijn ervaring is dat dit nu juist bij studentenfeesten en schoolfeesten enorm goed aanslaat! Voor ieder wat wils dus! Meestal gebruik ik tussendoor ook de microfoon voor nog meer gezelligheid!

Geluid en Verlichting

Ik kom graag draaien op je Studentenfeest of Schoolfeest en indien gewenst zorg ik ook voor alle benodigde apparatuur (zoals speakers, dj booth en indien gewenst verlichting). Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven indien je mij huurt inclusief alle benodigde apparatuur.

 

Contact

Vul het contactformulier in om jullie aanvraag te doen, geef daarbij dan aub aan dat het gaat om een Studentenfeest of Schoolfeest.

Klik hier voor het contactformulier.

Hieronder vind je enkele video's en foto's van Studentenfeesten en Schoolfeesten.

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page