top of page
Festival Crowd

DE LEUKSTE FEESTCONCEPTEN
MET DEEJAY JEROME

feestconcepten

In de afgelopen jaren heb ik diverse kant en klare feestconcepten ontwikkeld voor oa. personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, school- en studentenfeest en verjaardagsfeesten. Dus zoek je nog naar een leuk idee voor jouw bedrijfsfeest, personeelsfeest, schoolfeest, studentenfeest of verjaardagsfeest, dan zijn mijn feestconcepten echt iets voor jou!

Let op: voor alle feest concepten geldt: Alleen te boeken vanaf 100 gasten of meer!

 

Billenshake

Wat dacht je van mijn feestconcept "Billenshake', met muziek zoals Reggaeton, Latin, Moombahton, HipHop NL, R&B, Salsa, Bubbling en Merenque waarbij stilstaan gewoonweg geen optie is, dus dat wordt schudden met die billen!!

Discofreaks

Of wat te denken van 'Discofreaks" voor een heerlijk jaren 70, 80 en 90 feest voor "een feest der herkenning'. En dit is niet zomaar een feestconcept, Want Discofreaks is er maar liefst in 6 verschillende thema's!!

The 00's & 10's Party

Met de allergrootste hits uit de 00's & 10's zoals Beyoncé, Black Eyed Peas, David Guetta, Bob Sinclar, Flo Rida, Pitbull, Avicii, Nicky Minaj, Shakira, LMFAO, Chris Brown and many others!

Jerome & Jeanet (DJ en Zangeres)

Jerome & Jeanet, een DJ en Zangeres voor je feest of event! Dit energieke duo is geschikt voor uiteenlopende gelegenheden. Beide zijn allround en daarom geschikt voor alle soorten muziek, van de jaren 80 tot de hits van nu!

Geluidsapparatuur en verlichting

Uiteraard kies je zelf je locatie, en indien daar geen geluid- en lichtapparatuur aanwezig is kan ik daar uiteraard ook voor zorgen. De verschillende feestconcepten kunnen indien gewenst zelfs helemaal in het thema worden aangekleed.

Ben je nieuwsgierig geworden, klik dan hieronder snel op het feestconcept van je keuze voor meer informatie!

Total Madness Spotify Album Cover.jpg
Billenshake_001.jpg
Deejay Jerome The 00's & 10's Party_002.jpg
Jerome & Jeanet Add_001.jpg
Discofreaks met Deejay Jerome.jpg

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

(je kunt natuurlijk ook een Chat bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page