top of page
header woonmall.jpg

DJ HUREN WINKEL &
WINKELCENTRA 
DEEJAY JEROME

WINKEL & WINKELCENTRA

Natuurlijk kun je mij als Allround DJ huren voor je Winkel of Winkelcentrum.

 

De Allround muziek die ik draai valt goed bij alle doelgroepen, en past daarom prima op de meeste winkelcentra. Maar wanneer ik draai in een winkel kan ik me met mijn muziek natuurlijk ook specifiek richten op de doelgroep die past bij jouw winkel en de producten die je verkoopt.

Mijn ervaring met Winkels en Winkelcentra

Ik de loop der jaren heb ik al op vele winkelcentra gedraaid door het hele land. Soms in opdracht van de gemeente, soms in opdracht van de gezamenlijke winkeliers en soms in opdracht van een winkeliersvereniging of een vastgoedeigenaar. Daarnaast draai ik zeer regelmatig in winkels zoals kledingwinkels, juweliers, brillenwinkel of warenhuis.

 

Waarom zou je mij huren voor je winkel of winkelcentrum 

Dat antwoord is vrij eenvoudig. Mijn muziek zorgt voor beleving, gezelligheid, het trekt de aandacht en last but not least het zorgt voor meer klanten die ook nog eens meer kopen! En dat verzin ik uiteraard niet zelf maar dat krijg ik natuurlijk te horen van mijn opdrachtgevers.

 

En of het nu gaat om een specifieke winkel of een winkelcentrum, ik zorg voor de juiste verdeling van het geluid. Waarbij ik liever meerdere speakers plaats om het geluid netjes te verdelen in plaats van een paar hele grote speakers die keihard staan van één kant, want dat is leuk voor speciale optredens maar niet voor wanneer ik de hele dag of gedurende enkele uren rustige achtergrondmuziek draai.

 

Het winkelend publiek kan elkaar dus nog gewoon prima verstaan, en zeker dat laatste is iets waarover ik heel vaak complimenten ontvang van zowel passerende klanten als mijn opdrachtgevers. Voor wat betreft het geluid in een winkel kan ik in sommige gevallen ook de muziek die ik draai doorzetten naar je interne geluidssysteem zodat mijn muziek overal op het juiste volume te horen is!

Wil je meer weten over wat ik kan betekenen voor jouw winkel of winkelcentrum, ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken qua soort muziek, de doelgroep en de plaatsing van speakers en de DJ Booth. Ook kan ik zorgen voor extra sfeerverlichting in je winkel of een paar mooie grote led verlichte aircones voor de deur die extra aandacht genereren!

Natuurlijk ben ik inzetbaar op de volgende bekende 'winkel' dagen

- Valentijnsdag

- Pasen

- Pinksteren

- Moederdag

- Vaderdag

- Black Friday

- Sinterklaas

- Kerstmis

- Oud & Nieuw

En natuurlijk ook op een Ladies Night!

 

Contact

Vul aub het contactformulier in voor een aanvraag of meer info, geef daarbij dan aub aan dat het gaat om een Winkel of Winkelcentrum.

 

Klik hier voor het contactformulier.

Hieronder vind je enkele video's en foto's van mij in Winkels of op Winkelcentra.

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page