top of page

BRUILOFT DJ HUREN
DEEJAY JEROME

allround BRUILOFT dj huren voor bruiloftsFEEST

Natuurlijk ben ik als Bruiloft DJ te boeken voor jullie Bruiloftsfeest. En omdat ik als Allround DJ niet alleen één soort muziek draai, maar werkelijk alle denkbare stijlen dwars door elkaar en voor jong en oud, is er dus muziek voor elk wat wils.

Mijn Ervaring met Bruiloftsfeesten

Ik heb als DJ sinds 2005 al op ruim 3.000 boekingen mogen draaien waaronder meer dan 350 Bruiloftsfeesten, en dus mag ik best zeggen dat ik veel ervaring heb met Bruiloftsfeesten. Jullie kunnen mij dan ook met een gerust hart inhuren voor jullie Bruiloftsfeest!

De bruiloft muziek

Het belangrijkste onderdeel van een bruiloftsfeest is natuurlijk de muziek. Omdat ik allround draai kan ik die geheel afstemmen op jullie wensen daarbij ook rekening houdend met jullie gasten (van jong tot oud). En natuurlijk kunnen jullie ook gewoon aangeven welke muzieksoort wel en niet gedraaid mag worden.

Spotify muzieklijst

De afgelopen jaren komt het steeds vaker voor dat bruidsparen een complete Spotify muzieklijst samenstellen die als een soort 'verplichte playlist' aan de bruiloft DJ wordt doorgegeven. Als jullie dit als bruidspaar ook graag willen, dan ben ik eerlijk gezegd niet de DJ die jullie zouden moeten boeken.

Natuurlijk kan ik die Spotify muzieklijst als input gebruiken voor wat jullie leuk vinden qua genres (een richtlijn dus), maar met mijn meer dan 3.000 boekingen aan ervaring in de afgelopen 15 jaar weet ik als DJ natuurlijk precies hoe je een feest moet maken. Spotify lijsten bevatten vaak 'herinneringen' zoals die van een bruid met haar vriendinnen, een nummer speciaal voor de ouders, de bruidegom met zijn voetbalteam etc. maar die nummers zijn zo weet ik uit ervaring nooit echt 'generiek'. Met andere woorden, leuk voor degenen voor wie het een herinnering is, maar minder leuk voor degenen op het feest die deze herinnering niet delen, of sterker nog, het hele nummer niet kennen.

 

Feit: ruim 85% van de muziek die ik de afgelopen jaren in Spotify muzieklijsten van bruidsparen ben tegengekomen zijn nummers die letterlijk nooit in een club, feest café, discotheek of op een ander feest worden gedraaid (of er staan nummers in de lijst die gewoon überhaupt ongeschikt zijn voor een feest zoals easy listening, rock en metal nummers). 

 

Homogeen feest

Op een bruiloftsfeest komen niet alleen uiteenlopende leeftijden voor, maar ook veel verschillende groepen mensen die elkaar niet altijd kennen. Zo zijn er behalve twee families ook meestal twee groepen collega's, een groep vriendinnen, een groep vrienden, sport- en hobbyvrienden en kennissen. Die groepen delen verschillende (muziek) herinneringen, de enige onderlinge band tussen die verschillende groepen zijn jullie als bruidspaar. Ik zie het als taak van de DJ om al die verschillende groepen te laten samensmelten tot één homogeen gezelschap en één homogeen feest. Door mijn grote kennis van muziek (wat werkt wel en wat werkt niet op de dansvloer) gecombineerd met mijn enorme ervaring bij meer dan 3.000 feesten en events is mijn motto: "Als jullie één groot feest willen, laat mij als DJ dan mijn gang gaan"!!

 

Verzoekjes ja of nee

Voor verzoekjes hanteer ik meestal het volgende: Als er een verzoek komt waarvan ik weet dat die altijd werkt dan kan ik dat verzoekje draaien. Echter is ook hier mijn ervaring dat er veel 'herinnering gedreven verzoekjes worden aangevraagd, zo van ' die gaat de bruid echt heel leuk vinden'... maar misschien denkt de rest van de gasten daar heel anders over, of weet ik uit ervaring dat dit nummer meestal heel slecht werkt op de dansvloer. De kans is dus vrij groot dat ik vaak "nee" moet verkopen als het over verzoekjes gaat. Mijn advies is daarom dat jullie als bruidspaar beter vooraf kunnen communiceren dat er geen verzoekjes mogen worden aangevraagd.
 

midden banner bruiloftsfeest.jpg

Persoonlijk gesprek

Ik kom graag met jullie in contact. Na een schriftelijk akkoord op een door mij opgestelde offerte plannen we een persoonlijk gesprek in voorafgaand aan de boeking. Daarin bespreken we samen al jullie wensen zoals natuurlijk de muziekstijlen, maar ook de tijden van het feest, de opbouw van de apparatuur, de indeling van de avond, het openingsnummer, jullie afsluitingsnummer, speciale wensen etc. 

 

Een gesprek kan natuurlijk telefonisch (of per e-mail), maar ook door heel Nederland in een (flex)kantoor waarvan ik gebruik maak of bij jullie thuis. Maar bij voorkeur spreek ik (indien mogelijk) met jullie af op de beoogde feestlocatie zodat we ter plekke meteen de opstelling van de Geluid en Lichtapparatuur kunnen bespreken en ik alvast de op- en afbouw mogelijkheden kan bekijken zodat alles van tevoren is besproken en geregeld zodat we op de avond zelf geen verrassingen meer tegenkomen.

 

En dan kunnen jullie gewoon lekker onbezorgd feesten!

Geluid- en Licht Apparatuur (Drive-in Show)

In veruit de meeste gevallen is er op de beoogde feestlocatie geen geschikte Geluid en Lichtapparatuur aanwezig. Geen probleem, want dat kan ik ook verzorgen. Bekijk hier de mogelijkheden om mij te boeken inclusief apparatuur!

Openingsmix voor openingsdans

Veel bruidsparen kiezen steeds vaker voor een openingsdans die bestaat uit een mix van 2 of 3 nummers. Het is natuurlijk belangrijk om die mix af te stemmen op jullie wensen qua muziek, maar ook dat de mix netjes 'op de maat' loopt en professioneel in elkaar zit.

Ik kan de openingsmix ver voor het feest voor jullie maken zodat jullie ook nog voldoende tijd hebben om ermee jullie danspasjes te oefenen! Klik hier om meer te lezen over de mogelijkheden van een Openingsmix en de tarieven.

Contact

Vul het contactformulier in om jullie aanvraag te doen, geef daarbij dan aub aan dat het gaat om een Bruiloftsfeest.

Klik hier voor het contactformulier.

Hieronder vind je enkele video's en foto's van Bruiloftsfeesten.

Ik ben als Bruiloft DJ te boeken door heel Nederland, oa. in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Amersfoort, Gouda, Apeldoorn, Zoetermeer en Arnhem.

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page