top of page

OPENINGSMIX bruiloft

Openingsmix voor Bruidsparen

Veel bruidsparen kiezen steeds vaker voor een openingsdans die bestaat uit een mix van 2 of 3 nummers. Het is natuurlijk belangrijk om die mix af te stemmen op jullie wensen qua muziek, maar ook dat de mix netjes 'op de maat' loopt en professioneel in elkaar zit.

 

Veel dansscholen waar bruidsparen les nemen voor de openingsdans 'flansen' zelf een paar nummers aan elkaar, maar dat klinkt natuurlijk niet zo professioneel als wanneer ik deze voor jullie maak. Het zal niet alleen de dansbaarheid maar ook het het mee doen en meeklappen van de gasten ten goede komen wanneer de mix netjes 'in de maat' blijft lopen.

Ik kan de openingsmix ver voor het feest voor jullie maken zodat jullie ook nog voldoende tijd hebben om ermee jullie danspasjes te oefenen!

Ik maak al een gave Openingsmix voor jullie vanaf 75,- euro incl. BTW.

Dat geldt voor een openingsmix van max 3 nummers en 1,5 uur werk (mochten jullie meerdere nummers in de openingsmix willen dan is dit tegen meerkosten natuurlijk ook mogelijk).

Contact

Vul het contactformulier in om jullie aanvraag te doen, geef daarbij dan aub aan dat het gaat om een Openingsmix voor Bruiloftsfeest.

Klik hier voor het contactformulier.

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page