DJ HUREN HUWELIJKSCEREMONIE
DEEJAY JEROME

HUWELIJKSCEREMONIE

Natuurlijk kun je mij als Allround DJ boeken voor een Huwelijksceremonie.


Waarom zou je mij als DJ boeken bij je Huwelijksceremonie
Een huwelijksceremonie word tegenwoordig lang niet altijd meer gehouden in het gemeentehuis of stadhuis. Er kan tegenwoordig bijvoorbeeld worden getrouwd op het strand, in een bos, op een kasteel etc. Mogelijkheden te over. 

 

Als jullie trouwen in een gemeentehuis, kerk of stadhuis is daar meestal apparatuur aanwezig waarover de voor jullie speciale nummers kunnen worden afgespeeld. Op alle andere hierboven genoemde locaties is die apparatuur meestal niet aanwezig. Als DJ verzorg ik dus niet alleen de muziek op locatie maar zorg ik ook voor de benodigde apparatuur.

Denk wat betreft de apparatuur dan aan een draadloze microfoon (en microfoon standaard) voor de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en een aantal luidsprekers zodat al jullie gasten de ceremonie goed kunnen volgen. En Natuurlijk draai ik dan als DJ jullie speciale huwelijksnummers zoals aanloopmuziek, muziek voor tijdens het ondertekenen en voor aan het einde van de ceremonie. 

Deejay Jerome & Live Artiest op jullie Huwelijksceremonie

Indien gewenst kunnen jullie mij als DJ ook in combinatie met een Live Artiest boeken zoals bijvoorbeeld een Zangeres, Violiste, Celliste, Pianiste, Fluitist, Saxofonist of Gitarist. Kijk hier voor de mogelijkheden van mij als DJ in combinatie met een live Artiest.

Ik informeer jullie graag over de mogelijkheden en deel uiteraard ook graag mijn ervaringen die ik de afgelopen jaren hebben opgedaan bij vele huwelijksceremonies!

Willen jullie meer weten over wat ik kan betekenen voor jullie huwelijksceremonie?

Neem dan contact met me op!

Als jullie ook nog een DJ zoeken voor een spetterend Bruiloftsfeest dan kan ik dat uiteraard ook verzorgen! Klik hier voor meer info!

 

Contact

Vul het contactformulier in om jullie aanvraag te doen, geef daarbij dan aub aan dat het gaat om een Huwelijksceremonie.
 

Klik hier voor het contactformulier.

Hieronder vind je enkele foto's en een video van een Huwelijksceremonie.

Deejay Jerome Huwelijksceremonie
press to zoom
Deejay Jerome Huwelijksceremonie
press to zoom
Deejay Jerome Huwelijksceremonie
press to zoom
Deejay Jerome Huwelijksceremonie
press to zoom
1/1

Deejay Jerome
Rivium Boulevard 301-320

2909 LK  Capelle aan den IJssel

Tel: 010 - 799 53 40
(telefoon wordt opgenomen met We Arrange)
 

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Mijn Spotify Artiesten Account

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"