top of page

DJ HUREN HUWELIJKSCEREMONIE
DEEJAY JEROME

HUWELIJKSCEREMONIE

Natuurlijk kun je mij als Allround DJ boeken voor een Huwelijksceremonie.


Waarom zou je mij als DJ boeken bij je Huwelijksceremonie
Een huwelijksceremonie word tegenwoordig lang niet altijd meer gehouden in het gemeentehuis of stadhuis. Er kan tegenwoordig bijvoorbeeld worden getrouwd op het strand, in een bos, op een kasteel etc. Mogelijkheden te over. 

 

Als jullie trouwen in een gemeentehuis, kerk of stadhuis is daar meestal apparatuur aanwezig waarover de voor jullie speciale nummers kunnen worden afgespeeld. Op alle andere hierboven genoemde locaties is die apparatuur meestal niet aanwezig. Als DJ verzorg ik dus niet alleen de muziek op locatie maar zorg ik ook voor de benodigde apparatuur.

Denk wat betreft de apparatuur dan aan een draadloze microfoon (en microfoon standaard) voor de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en een aantal luidsprekers zodat al jullie gasten de ceremonie goed kunnen volgen. En Natuurlijk draai ik dan als DJ jullie speciale huwelijksnummers zoals aanloopmuziek, muziek voor tijdens het ondertekenen en voor aan het einde van de ceremonie. 

Deejay Jerome & Live Artiest op jullie Huwelijksceremonie

Indien gewenst kunnen jullie mij als DJ ook in combinatie met een Live Artiest boeken zoals bijvoorbeeld een Zangeres, Violiste, Celliste, Pianiste, Fluitist, Saxofonist of Gitarist. Kijk hier voor de mogelijkheden van mij als DJ in combinatie met een live Artiest.

Ik informeer jullie graag over de mogelijkheden en deel uiteraard ook graag mijn ervaringen die ik de afgelopen jaren hebben opgedaan bij vele huwelijksceremonies!

Willen jullie meer weten over wat ik kan betekenen voor jullie huwelijksceremonie?

Neem dan contact met me op!

Als jullie ook nog een DJ zoeken voor een spetterend Bruiloftsfeest dan kan ik dat uiteraard ook verzorgen! Klik hier voor meer info!

 

Contact

Vul het contactformulier in om jullie aanvraag te doen, geef daarbij dan aub aan dat het gaat om een Huwelijksceremonie.
 

Klik hier voor het contactformulier.

Hieronder vind je enkele foto's en een video van een Huwelijksceremonie.

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page