top of page

WELKE MUZIEK IK DRAAI

Ik ben een echte Allround DJ, en dus inzetbaar voor werkelijk 'iedere gelegenheid'!

En omdat muziek mijn grote passie is ben ik als Allround DJ qua muziek echt van alle markten thuis.
Van Dance, R&B, Bubbling, Reggaeton, Moombahton, Reggae, HipHop, Salsa, Latin, Hardstyle, 60's, 70's, 80's, 90's en 00's tot natuurlijk alle hits van nu. 

 

Mijn kracht is om me qua muziek aan te passen aan het format van een horeca gelegenheid of aan het soort feest of event en natuurlijk ook aan leeftijden en doelgroepen! Uiteraard voeg ik daar mijn eigen twist aan toe, zoals mijn energieke manier van draaien èn bewegen tijdens mijn gigs. Ik ontvang dan ook wekelijks complimenten over mijn aanstekelijke enthousiasme en mijn muziekkeuze!

 

Daarom ben ik als echte Allround DJ inzetbaar voor alle soorten muziek. Of het nu gaat om het draaien van alle stijlen door elkaar of het draaien in één soort muziek of format, ik kan en doe het allemaal, week in week uit, al 14 jaar lang!

Ik draai dus geen vooraf bedachte of gemaakte afspeellijsten, maar ik bekijk ter plekke welk publiek er is, en of dat nu jong is of oud, of alle leeftijden dwars door elkaar, ik pas me daar direct op aan door mijn jarenlange ervaring, want precies dat, is nu mijn grote kracht!

Bij Gelegenheden kun je zien op wat voor soort feesten en events ik allemaal draai. Ik kom binnenkort graag op jouw feestje draaien!

Contact

Vul het contactformulier in als je meer wilt weten over wat en hoe ik draai, ik licht het graag toe.

Klik hier voor het contactformulier.

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page