top of page
header_02.jpg

LOUNGE DJ HUREN
DEEJAY JEROME

LOUNGE DJ HUREN

Natuurlijk ben ik als Allround DJ ook te boeken als Lounge DJ. Ik ben al jaren één van de meest geboekte Lounge en Allround DJ's van Nederland!

 

Lounge Muziek

Naast het draaien als Allround DJ heb ik ook al jaren een enorme passie voor Lounge Muziek en het draaien als Lounge DJ. Lounge muziek kent vele variaties en als Allround DJ draai ik dan ook het liefst alle lounge stijlen door elkaar. Van uptempo dansbare clublounge, deephouse en beachhouse tot hele rustige chillout lounge.

 

Ervaring met Lounge events als Lounge DJ

Ik draaide als Lounge DJ de afgelopen jaren op honderden lounge events, van winkelcentrum tot beachclub en winebar en van restaurant tot een food festival, bedrijfsfeest, borrel of receptie. Ik ben de vaste Lounge DJ van een aantal winkelcentra en winkels, restaurants, beachclubs en grand café's (oa. Woonmall Alexandrium Rotterdam, restaurant Alberto's Italian in Nijkerk, beachclub Sophia's Italian At The Beach op EuroParcs Bad Hoophuizen, Meijers Mode Nunspeet, Golfcenter Seve Rotterdam en Grand Café Premier in Ede).

 

Geschikt voor zowel voor- als achtergrond

Lounge muziek is natuurlijk uitermate geschikt om op de achtergrond te draaien en dus kan ik als Lounge DJ niet alleen worden ingezet op de voorgrond maar ook op de achtergrond.

Voor wat betreft een Lounge DJ op de achtergrond kun je denken aan events waarbij de muziek niet heel hard hoeft te staan, zoals een receptie, (walking) dinner, opening, terras/strand, tuinfeest, bruiloft, product introductie, bedrijfsevent, beurs, in uw restaurant, winebar etc. 

 

Als Allround DJ draai ik natuurlijk het liefst een combinatie van Lounge Muziek, dus Allround Lounge. Hierbij schakel ik gedurende het event steeds tussen rustige chillout Lounge en meer dansbare Lounge. Hieronder vind je ook enkele voorbeelden van Lounge Concepts waarin bepaalde Lounge genres centraal staan!

header_04.jpg

DEEJAY JEROME HUREN ALS LOUNGE DJ

 

Lounge Remixed

Het door mij als DJ bedachte Lounge Remixed Concept is echt enorm populair en bestaat uit lounge remixes van nummers uit de jaren
70, 80, 90, 00 en 10 afgewisseld met tropical house en summer lounge en de (rustige) hits van nu. Lounge Remixed is voornamelijk laag van tempo zodat je er heerlijk bij kunt chillen maar de herkenning toch enorm groot is.

Lounge & Dance Classics

Een ander Lounge Concept dat ik bedacht heb is Lounge & Dance Classics. Dit wordt de laatste tijd steeds populairder (natuurlijk bij de doelgroep 40 + maar zeker ook bij de jongeren). Ik begin dan met het draaien van lekkere lounge om dan op een wat later tijdstip te eindigen met de lekkerste dance classics uit de jaren 70 en 80 (al dan niet in een lekker geremixed lounge jasje).

Wat uw wensen ook zijn, ik pas me daar als Allround DJ geheel op aan! U heeft dus voor uw Lounge Event of feestje geen 2 of 3 verschillende DJ's nodig die allemaal in één stijl draaien, want ik draai indien gewenst één lounge stijl maar ook net zo makkelijk meerdere lounge stijlen.
En wanneer u of uw kinderen (of één van uw gasten) tussendoor even een hit willen horen van deze tijd dan kan dat ook gewoon!

Geluid en Verlichting

Ik kom graag draaien als Lounge DJ op je Lounge Event en indien gewenst zorg ik ook voor alle benodigde apparatuur (zoals speakers, dj booth en indien gewenst verlichting). Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven indien je mij huurt inclusief alle benodigde apparatuur.

Contact

Vul het contactformulier in om jullie aanvraag te doen, geef daarbij dan aub aan dat het gaat om een Lounge Event.

Klik hier voor het contactformulier.

Hieronder vind je een video en enkele foto's van mij als Lounge DJ op diverse Lounge Events.

 

Daaronder vind je ook diverse door mij samengestelde Lounge Playlists om alvast een beetje in de stemming te komen! Deze playlists heb ik speciaal samengesteld voor Spotify en zijn daarmee niet representatief voor wat ik live draai, dan draai ik meer de concepts zoals ik hierboven beschreven heb!

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page