DJ HUREN RESTAURANT & WINEBAR
DEEJAY JEROME

RESTAURANT & WINEBAR

Ben je op zoek naar een ervaren Allround DJ voor een Restaurant of Winebar dan kom ik graag bij je draaien!

 

Waarom zou je mij als DJ huren voor je Restaurant of Winebar

In veel Restaurants en Winebars gaat het tegenwoordig niet alleen meer om het eten en drinken maar vooral om een 'beleving'. Er worden in Nederland wekelijks vele (food) festivals georganiseerd waar eigenlijk alles draait om beleving. Die ervaring dragen klanten natuurlijk met zich mee. Die beleving zie je dus ook steeds vaker terug in Restaurants en Winebars. Van food sharing tot speciale cocktailnights in combinatie met muziek.

 

Als DJ heb in in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij Restaurants en Winebars zoals oa. Alberto's Italian Nijkerk, Grand Café Premier Ede, Treffers Arnhem, Sophia's Italian Olburgen, BAS Beers and Steaks Barneveld en T Hooghe Water Capelle ad IJssel.

Qua muziek pas ik me als Allround DJ uiteraard aan je wensen aan, en natuurlijk aan de doelgroep van je restaurant of winebar! Lounge muziek is natuurlijk uitermate geschikt voor op de achtergrond omdat het van het grootste belang is dat de gasten elkaar nog gewoon kunnen verstaan. De muziek is een aanvulling op het eten en drinken wat bij elkaar een totaalbeleving vormt. Kijk bij Lounge Event voor meer info over de lounge muziek die ik subtiel op de achtergrond kan draaien.

 

Contact

Vul aub het contactformulier in om een aanvraag te doen, geef daarbij dan aub aan dat het gaat om een Restaurant of Winebar.

Klik hier voor het contactformulier.

Deejay Jerome Restaurant & Winebar
press to zoom
Deejay Jerome Restaurant & Winebar
press to zoom
Deejay Jerome Restaurant & Winebar
press to zoom
Deejay Jerome Restaurant & Winebar
press to zoom
1/1

Deejay Jerome
Rivium Boulevard 301-320

2909 LK  Capelle aan den IJssel

Tel: 010 - 799 53 40
(telefoon wordt opgenomen met JVDSmedia)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Mijn Spotify Artiesten Account

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"