Studio 01092021.jpg

radio programma's, jingles & commercials

Wist je dat ik ooit begonnen ben als Radio DJ? Daardoor ben ik dus in staat om Radio Programma's, Jingles & Commercials te maken!

Radio ervaring
Ik heb zo'n 10 jaar radio programma's gemaakt voor diverse lokale en regionale omroepen. Ik presenteerde niet alleen programma's, maar ik stelde ze zelf ook samen. Later ben ik ook muziek formats gaan samenstellen als hoofd programmazaken. Daardoor heb ik een enorme kennis over muziek opgedaan die later als DJ op feesten en events natuurlijk weer goed van pas kwam.

Mijn Radio Programma op jouw Radiostation

Tegenwoordig hoef je niet meer naar een radiostudio toe om een programma te maken maar kan ik de programma's gewoon in mijn eigen studio opnemen, al is een live programma (in een radiostudio of op locatie) natuurlijk ook altijd mogelijk. Doordat een radioprogramma wordt opgenomen in de studio zijn er meer mogelijkheden dan live. Ik kan bv. een "generiek" programma maken waarbij een radiostation zelf haar eigen jingles kan toevoegen. Dat kan 1) Gepresenteerd 2) Non-stop 3) Gemixt..

Aanleverwijze

Alle programma's de ik maak zijn exact 1 uur, maar ik kan ook in twee maal 30 minuten, vier maal een kwartier of 6 keer 10 minuten aanleveren, net wat de voorkeur is. Zelfs zogenaamde 'voicetracks' zijn mogelijk, waarbij ik stukjes tekst inspreek die tussen de eigen muziek van een radioprogramma gemonteerd kunnen worden zodat het format van het eigen station behouden blijft. Het programma wordt digitaal aangeleverd als een WAV of MP3 file en via internet verstuurd. Uiteraard dient het radiostation waar een programma van mij wordt uitgezonden ten alle tijden voldoen aan de Mediawet en de Nederlandse regels voor Buma Stemra en Sena!

Radioshow Rework

Op dit moment produceer en presenteer ik een radioprogramma dat heet REWORK en bestaat louter uit speciale versies zoals Reworks, Remixes, Mash-Ups, Covers en Akoestische versies van nummers uit de 70's, 80's, 90's, 00's, 10's en Hits van nu. Daardoor is het geschikt voor de meeste lokale, regionale of internet radiostations. Doordat alle gedraaide muziek 'Reworked' is vormt het een unieke beleving omdat je dit soort muziek op geen enkel ander radiostation hoort. Het is dus continu een verrassing voor je oren!

Luister live: Iedere donderdagavond tussen 20.00 u. en 21.00 u. via www.ijsselstreeradio.nl

Terugluisteren van eerdere REWORK AFLEVERINGEN? 

www.ijsselstreekradio.nl/gemist

www.mixcloud.com/Deejay_Jerome

Meer weten over mijn programma Rework voor jouw lokale, regionale of internetradio station? Zeer voordelige tarieven en daardoor ook aantrekkelijk voor de wat kleinere radiostations.

Neem gerust contact met me op!

Deejay Jerome Rework Radioshow

Jingles

Tijdens mijn 10 jaar lokale en regionale radiotijd heb ik ook vele jingles en jingle pakketten mogen maken.  Omdat ik tegenwoordig ook mijn eigen muziek produceer ben ik niet alleen in staat om zogenaamde "gesproken jingles met kale tekst' aan te leveren, maar ook in combinatie met door mijzelf geproduceerde achtergrondmuziek. 

 

Heb je interesse of wil je eens een 'proefjingle' ontvangen voor je radiostation? Neem dan contact met me op!

Commercials 

Behalve het inspreken en produceren van jingles heb ik ook vele commercials mogen maken. Niet alleen voor radiostations, maar ook voor live events of beurzen, pop festivals, supermarkten, tankstations etc. Ook hiervoor kan ik indien nodig en gewenst zelf bijpassende muziek of tunes produceren.

Contact

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met me op!  Vul het contactformulier voor het maken van een afspraak, ik kom graag eens bij je langs om alles te bespreken.

Klik hier voor het contactformulier.

Deejay Jerome
Rivium Boulevard 301-320

2909 LK  Capelle aan den IJssel

Tel: 010 - 799 53 40
(telefoon wordt opgenomen met JVDSmedia)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"