top of page

BRUILOFT DJ HUREN APELDOORN
DEEJAY JEROME

BRUILOFT DJ APELDOORN

Natuurlijk ben ik als Bruiloft DJ te boeken voor jullie Bruiloftsfeest in Apeldoorn. En omdat ik als Allround DJ niet alleen één soort muziek draai, maar werkelijk alle denkbare stijlen dwars door elkaar en voor jong en oud, is er dus muziek voor elk wat wils.

Maar het belangrijkst is natuurlijk dat ik de muziek geheel kan afstemmen op jullie wensen daarbij ook rekening houdend met jullie gasten (van jong tot oud). En natuurlijk mogen jullie ook gewoon aangeven welke muzieksoort wel en welke niet gedraaid mag worden. Het is jullie Bruiloftsfeest en ik pas me daar als Bruiloft DJ geheel op aan!

 

Ik heb als DJ sinds 2005 al op ruim 2.750 boekingen mogen draaien waaronder meer dan 350 Bruiloftsfeesten, en dus mag ik best zeggen dat ik veel ervaring heb met Bruiloftsfeesten. Jullie kunnen mij dan ook met een gerust hart inhuren voor jullie Bruiloftsfeest in Apeldoorn!

 

Persoonlijk gesprek

Ik kom graag met jullie in contact. Bij voorkeur plan ik een persoonlijk gesprek met jullie in voorafgaand aan de boeking. Daarin bespreken we al jullie wensen zoals natuurlijk de muziek, maar ook de tijden van het feest, de opbouw van de avond, openingsnummer, afsluitingsnummer, speciale wensen etc. Hierbij zal ik uiteraard ook mijn ervaring over de muziek (wat wel werkt en wat niet), de beste tijdsindeling en opbouw van de avond etc. met jullie delen.

 

Dat kan in één van onze flexkantoren of bij jullie thuis. Maar bij voorkeur spreek ik met jullie af op de beoogde feestlocatie zodat we ter plekke meteen de opstelling van de Geluid en Lichtapparatuur kunnen bespreken en ik alvast de op- en afbouw mogelijkheden kan bekijken zodat alles van tevoren is besproken en geregeld zodat we op de avond zelf geen verrassingen meer tegenkomen.

 

En dan kunnen jullie gewoon lekker onbezorgd feesten!

Geluid- en Licht Apparatuur (Drive-in Show)

In veruit de meeste gevallen is er op de beoogde feestlocatie geen geschikte Geluid en Lichtapparatuur aanwezig. Geen probleem, want dat kan ik ook verzorgen. Bekijk hier de mogelijkheden om mij te boeken inclusief apparatuur!

Openingsmix voor openingsdans

Veel bruidsparen kiezen steeds vaker voor een openingsdans die bestaat uit een mix van 2 of 3 nummers. Het is natuurlijk belangrijk om die mix af te stemmen op jullie wensen qua muziek, maar ook dat de mix netjes 'op de maat' loopt en professioneel in elkaar zit.

Ik kan de openingsmix ver voor het feest voor jullie maken zodat jullie ook nog voldoende tijd hebben om ermee jullie danspasjes te oefenen!

Klik hier om meer te lezen over de mogelijkheden van een Openingsmix en de tarieven.

Contact

Vul het contactformulier in om jullie aanvraag te doen, geef daarbij dan aub aan dat het gaat om een Bruiloftsfeest.

Klik hier voor het contactformulier.

Hieronder vind je enkele video's en foto's van Bruiloftsfeesten.

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page