top of page
Toyoya-Rav4-bush-cruiser-daktent.jpg

CAMPER DJ

Zeer binnenkort wordt mijn daktent geleverd samen met een luifel die zal worden geplaatst op mijn eigen bus. Daarna zal ik 'vanaf voorjaar 2024' ook te boeken zijn als Camper DJ (foto's volgen binnenkort).

Boek nu de Camper DJ!!

Voor Campings, Camperplaatsen, Campingwinkels, Daktent verkopers, Camping en Camper Beurzen en allerlei buitenevents. Ik kom voorrijden met mijn minicamper, klap de luifel uit, plaats de speakers en DJ Gear en draai de allerlekkerste muziek voor je.

Ik ben behalve Allround DJ ook Lounge DJ, dus ik draai werkelijk alle muziekstijlen door elkaar en voor elk wat wils. Mensen vermaken voor welke doelgroepen of leeftijden dan ook is wat ik al 17 jaar
professioneel doe.

Het geluidsvolume zal voornamelijk bedoeld zijn voor gezellige achtergrondmuziek, al kan het indien gewenst natuurlijk ook wat harder in de late uurtjes!

Voor meer info over mij als DJ, klik hier!

 

Geluidsapparatuur en verlichting

Uiteraard verzorg ik ook alle geluid- en lichtapparatuur die wordt opgesteld naast mijn mini camper. Wat ik ter plekke alleen nodig heb is stroom en bij voorkeur een verharde ondergrond, maar (droog) gras is uiteraard prima. De specificaties zoals de afmetingen van mijn mini camper incl. uitgeklapte luifel en opgestelde apparatuur worden verstrekt bij de offerte. 

Contact

Vul het contactformulier in om een aanvraag te doen, geef daarbij aub aan dat het gaat om het Camper DJ concept.

Klik hier voor het contactformulier.

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page