top of page

DEEJAY JEROME & DANSERESSEN

Op deze pagina vind je alle info voor wanneer je mij wilt boeken inclusief Danseressen.

Als DJ treed ik ook zeer regelmatig op samen met Danseressen wat natuurlijk extra sfeerverhogend werkt op de muziek die ik draai.

Of het nu gaat om een Bruiloftsfeest, Bedrijfsfeest, Club of Festival!

Ik informeer en adviseer je graag persoonlijk over de mogelijkheden! Neem contact op voor meer info!

De onderstaande voorwaarden en tarieven gelden alleen voor de Danseressen (voor de voorwaarden en tarieven van Deejay Jerome kijk bij Deejay Jerome Boeken.

Voorwaarden

  • De Danseressen zijn tijdens het optreden van Deejay Jerome minimaal 2 uur en maximaal 3 uur aaneengesloten aanwezig en dansen binnen deze tijd 4 x 15 minuten

  • De danseressen dansen altijd in blokjes van 15 minuten omdat het fysiek te zwaar is om continu aaneengesloten te dansen

  • De 4 x 15 minuten optreden kunnen in onderling overleg worden verdeeld over de tijd dat ze (aaneengesloten) aanwezig zijn tijdens het optreden van Deejay Jerome

  • Maximaal 4 verschillende outfits (per danseres) zijn inbegrepen. De outfits worden tijdens het optreden gewisseld waardoor er steeds weer een nieuw en verrassend effect ontstaat tijdens hun optreden (elke kledingwissel incl. make-up en accessoires duurt ongeveer 30 min.)

  • Uiteraard kunnen er meer dan twee danseressen worden geboekt indien je graag een continu podium bezetting van danseressen wilt tijdens het optreden van Deejay Jerome. Prijzen hiervan gaan op aanvraag

  • De danseressen zijn uiterlijk 30 minuten voorafgaand aan het optreden aanwezig

  • De feest of event locatie moet voorzien zijn van een af te sluiten (dichte) kleedruimte waarin de Danseressen zich kunnen omkleden voorzien van min. 1 stroompunt (en bij voorkeur een grote spiegel)

 

Kleding

De kleding van de Danseressen wordt verzorgd door een kleding styliste die voor iedere boeking de kleding, make-up en accessoires van de Danseressen speciaal en op maat voor je samenstelt. We beschikken over een enorme collectie kleding in alle denkbare thema's. De kleding kan indien gewenst uiteraard ook geheel worden aangepast aan je huisstijl, bedrijfskleuren of club kleuren.

Tarieven

2 DANSERESSEN (excl. het optreden van Deejay Jerome)

- Optreden van 4 x 15 minuten 425,- euro (incl. 9% BTW  excl. Reiskosten)


Onze Danseressen kunnen alleen worden geboekt met een minimum van twee Danseressen (vanwege het versterkende effect hiervan).

Als de Danseressen korter optreden dan twee uur (of bij minder dan 4 x 15 minuten dansen) blijft de prijs gelijk.

Contact

Vul aub het contactformulier in om een aanvraag te doen, geef daarbij dan aub aan dat het gaat om Deejay Jerome & Danseressen.

Klik hier voor het contactformulier.

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page