top of page
Radio uit de jaren 90

deejay JEROME playlists

Wist je dat ik heel veel Playlists heb samengesteld waar je gratis naar kunt luisteren?

DEEJAY JEROME PLAYLISTS zijn er in allerlei verschillende muziekgenres en kun je vinden op Spotify en als kant en klare files op mijn website (de meeste door mij aan elkaar gemixt). 

Je kunt dus op twee manieren luisteren:

1. Spotify Playlist die ik heb samengesteld (lees hieronder meer)

2. Playlists beluisteren direct hier op de website (lees hieronder meer)

Spotify Playlists

Als je hieronder in muziekgenres klikt op Spotify Playlists dan opent zich daarna een webpagina met een overzicht van al mijn Spotify Playlists van waaruit je direct kunt doorklikken naar je favoriete Spotify Playlist (vervolgens kun je die playlist gewoon afspelen met je eigen Spotify Account). De meeste playlists bevatten meer dan 20 uur aan muziek, en dus kun je urenlang genieten van de muziek van jouw voorkeur.

Website Playlists

De Website Playlists bestaan uit Mixen en Compilations die ik één voor één zelf heb gemaakt en zeer zorgvuldig heb samengesteld zodat je alleen luistert naar de allerbeste non-stop muziek. Alle Website Playlists zijn één uur of langer!! Website Playlists zijn er in allerlei muziekgenres, van Lounge tot Reggaeton, 70's, 80's, 90's, 00's, 10's, House, R&B, Soul, Italian Music en zelfs Christmas music.

De geluidskwaliteit van de Website Playlists is ook nog eens hoger dan die van Spotify, want alle muziek is ge-upload in high quality.

De website playlists zijn 'embedded' op mijn website geplaatst vanaf mijn Mixcloud Pro Account, maar kun je dus gewoon hier direct vanaf mijn website beluisteren. Je hebt hiervoor zelf geen Mixcloud account nodig.

(alle Website Playlists en de daarin gebruikte muziek zijn 'embedded' van third parties zoals Mixcloud, Soundcloud en YouTube, en dus krijgen alle artiesten netjes hun royalties uitbetaald via hen)

 

De Website Playlists staan onderverdeeld in diverse muziekgenres waaruit je kunt kiezen, en die je ook direct hieronder in muziekgenres kunt kiezen. Bij een klik op je favoriete muziekgenre opent zich een nieuwe webpagina met een verzameling aan Mixen en Compilations in dat specifieke muziekgenre die je kunt beluisteren.

 

(dus klik je bijvoorbeeld op Lounge, dan vindt je daarna een webpagina met een verzameling van Lounge muziek waaruit je kunt kiezen)

YOU ARE IN CONTROL, CHOOSE YOUR OWN MUSIC, LISTEN ONLY WHEN YOU WANT TO!!

Klik hieronder op Spotify Playlists en kies daarna je favoriete Playlist, of klik direct op het muziekgenre van je keuze om een Website Playlist vanaf de website te beluisteren!

YOU CAN LISTEN TO ALL PLAYLIST ON SPOTIFY AND MY WEBSITE FOR FREE,
IF YOU WANT TO SUPPORT ME, YOU CAN BUY ME A COFFEE

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page