top of page
DJ-apparatuur
  • Foto van schrijverDeejay Jerome

Hey dj, heb je ook spotify playlists?


Hey DJ heb je ook Spotify Playlists?

Dat is een vraag die ik wekelijks krijg van mensen die ik ontmoet tijdens mijn live boekingen.


Disclaimer

Als eerste wil ik melden dat de playlists die ik maak niet per se representatief zijn voor hetgeen ik live draai. De lijsten die ik heb samengesteld voor op Spotify staan veelal in één genre terwijl ik als ik live draai juist echt een Allround DJ ben, en alle stijlen door elkaar draai.


Ten tweede: de reden dat bijna alle door mij samengestelde Spotify Playlists in één genre staan is omdat uit luisteronderzoek is gebleken dat mensen die naar Spotify luisteren het fijn vinden om zelf hun muziekgenre te kiezen. Er wordt geluisterd op het werk, tijdens het sporten, het reizen of gewoon thuis op de bank. Mijn Spotify lijsten zijn dus op die luisterbehoefte afgestemd.


Voor elk wat wils

Maar natuurlijk heb ik als Allround DJ die houdt van alle muziekstijlen wel Playlists samengesteld in allerlei verschillende muziekgenres, zo'n 40 in totaal.


Om het je makkelijk te maken heb ik hier op mijn website directe links geplaatst naar mijn 18 meest beluisterde en meest populaire Spotify Playlists!


Klik hier om ze te bekijken en beluisteren!!


Subscribe, like & share

Natuurlijk waardeer ik het enorm indien je de door samengestelde Spotify Playlists liked en deelt en je abonneert om mijn Spotify account zodat je automatisch op de hoogte blijft van nieuwe playlists die ik maak!!


Nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van wat ik allemaal doe, waar ik draai, welke nieuwe muziek ik uitbreng en welke nieuwe remixen ik heb gemaakt, schrijf je dan hier in voor mijn Nieuwsbrief!!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page