top of page

WE ARRANGE | Beëindiging

De reden dat je bent doorgestuurd naar deze website, is omdat We Arrange is gestopt met haar huidige dienstverlening. We nemen daarom geen nieuwe boekingen meer aan.

 

Toelichting

Mijn naam is Jerome, eigenaar en oprichter van We Arrange en tevens bekend als Deejay Jerome. Ik heb We Arrange opgericht in april 2008 en we zijn zeer succesvol geweest en steeds verder gegroeid.


Tot en met eind 2019 zaten we continu in een stijgende lijn, en toen kwam corona… waardoor wij als entertainmentbureau zwaar werden getroffen. Dat heeft ervoor gezorgd dat we van de ene op de andere dag honderden boekingen uit de agenda moesten schrappen, met als gevolg een kostenbesparingsronde. Minder mensen, een kleiner kantoor en diverse bestelwagens de deur uit.


Maar zoals hierboven al toegelicht ben ik van origine een DJ die We Arrange eigenlijk ernaast begonnen was, gebaseerd op de vele vragen die ik onderweg ontving van klanten. Als DJ draai ik al vanaf 2005 meer dan 200 boekingen per jaar in binnen- en buitenland en dat doe ik vandaag de dag nog altijd.


Het is in deze onvoorspelbare tijd heel lastig om We Arrange weer terug te brengen op het niveau van 2019, en daarom heb ik besloten om vanaf nu dan ook alleen nog als DJ te blijven draaien. Wie weet gaat We Arrange in de toekomst nog op een andere wijze verder (daarover denk ik nog na), maar voor nu kunnen we je helaas niet meer van dienst zijn met je vraag.

 
Maar mocht je een DJ willen huren voor je feest of event dan ben ik (Deejay Jerome) je natuurlijk graag van dienst, ook incl. Geluid en Verlichting want dat neem ik dan of meteen zelf mee of in samenwerking met één van mijn vele partners. 

Klik hier om alles te lezen over mij als DJ!

Indien je op deze pagina terecht bent gekomen omdat je iets anders wilt boeken dan een DJ, zoals Danseressen, Hostesses, Polaroidmeisjes, een Artiest, Cocktailshaker of een Fotograaf, dan moet ik je dus helaas teleurstellen!

Groet
Jerome

Owner ‘We Arrange’ en DJ bij ‘Deejay Jerome’.
 

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page