top of page

WE ARRANGE

Hallo, leuk dat je de website van We Arrange bezoekt voor het boeken van een DJ.


De reden dat je bent doorgestuurd naar deze pagina, is omdat We Arrange gestopt is met het verhuren van 'meerdere DJ's'.

Het goede nieuws is, je kunt nog steeds een DJ huren, maar hieronder vindt je een toelichting waarom wij geen 'meerdere DJ's meer verhuren'!

 

Toelichting

Mijn naam is Jeroen van der Spek, eigenaar en oprichter van We Arrange en tevens bekend als Deejay Jerome.

 

Ten eerste is het de afgelopen jaren erg lastig gebleken om de kwaliteit te waarborgen v.w.b. het verhuren van meerdere DJ's, zeker in geval van losse feesten zoals een bruiloftsfeest of een personeelsfeest en voor Lounge events ligt dit nog lastiger.

Ten tweede, en direct de belangrijkste reden, is dat We Arrange als entertainmentbureau zwaar getroffen is door de coronacrisis. Dat heeft ervoor gezorgd dat we van de ene op de andere dag honderden boekingen uit de agenda moest schrappen, met als gevolg een kostenbesparingsronde. Minder mensen, een kleiner kantoor en diverse bestelwagens de deur uit.

 

Met name door dat laatste waren wij genoodzaakt te schrappen in onze dienstverlening waarbij logistiek een grote rol speelt zoals bij het verhuren van een DJ inclusief Geluid en Licht. Ook de hoge brandstofprijzen en het tekort aan op- en afbouw personeel spelen hierbij een rol.

Maar mocht je een DJ willen huren voor je feest of event dan ben ik (Deejay Jerome) je natuurlijk graag van dienst, ook incl. Geluid en Verlichting want dat neem ik dan of meteen zelf mee of in samenwerking met één van mijn vele partners. Dat maakt het boeken van mij als DJ incl. Geluid en Verlichting effectief en betaalbaar.  Ik draaide als DJ al op meer dan 3.000 boekingen in binnen- en buitenland!!

Klik hier om alles te lezen over mij als DJ!

Indien je op deze pagina terecht bent gekomen omdat je iets anders wilt boeken dan een DJ, zoals Danseressen, Hostesses, Polaroidmeisjes, een Artiest, Cocktailshaker of een Fotograaf, keer dan terug naar de We Arrange website!

Groet
Jeroen

Owner ‘We Arrange’ en DJ bij ‘Deejay Jerome’.
 

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page