WE ARRANGE

Hallo, leuk dat je de website van We Arrange bezoekt.

Om meteen met de deur in huis te vallen, We Arrange heeft met ingang van 1 augustus 2022 haar activiteiten gestaakt, en daarom ben je doorgestuurd naar deze website. Graag leg ik je uit waarom dit zo is.

Mijn naam is Jeroen van der Spek, eigenaar en oprichter van We Arrange.

In 2005 ben ik naast mijn werk als DJ beginnen te draaien in clubs, discotheken en op privé en zakelijke feesten.

In 2008 ben ik mijn eerste eigen bedrijf begonnen, dat heette Mega DJ Service waarin ik mijn hobby en passie als DJ tot mijn werk heb kunnen maken.

In 2011 heb ik Mega DJ Service omgedoopt tot We Arrange (events & entertainment). Behalve dat ik zelf als DJ draaide begon ik ook met het verhuren van Artiesten, Danseressen, Hostesses, Cocktailshakers, Fotografen etc.

We Arrange is van 2011 t/m 2019 enorm gegroeid en zeer succesvol geweest, totdat, je begrijpt het al, de coronacrisis. Dat heeft ervoor gezorgd dat We Arrange van de ene op de andere dag honderden boekingen uit de agenda moest schrappen, met als gevolg een kostenbesparingsronde. Minder mensen, een kleiner kantoor en diverse bestelwagens de deur uit.

Het heeft mij als eigenaar niet alleen heel veel pijn gedaan, maar ook doen nadenken over hoe nu verder. En hoewel we na de lockdowns in maart 2022 wel weer zijn opgestart heb ik uiteindelijk toch besloten om alleen als DJ verder te gaan.

Dat betekent natuurlijk dat vele diensten en producten niet meer worden geleverd, maar mocht je een DJ willen huren voor je feest of event dan ben ik je natuurlijk graag van dienst.

Klik hier om alles te lezen over mij als DJ!

Uiteraard kan ik me goed voorstellen dat je niet op deze pagina terecht bent gekomen om een DJ te boeken, maar wellicht wel Danseressen, Hostesses, Polaroidmeisjes, een Artiest, Cocktailshaker, een Fotograaf of één van de andere diensten van We Arrange. In dat geval moet ik je dus helaas teleurstellen en je in ieder geval bedanken voor de op dit moment (en wellicht in het verleden) in We Arrange getoonde interesse.

Ik ben enorm trots op wat we met geweldige mensen de afgelopen 10 jaar hebben neergezet, en wie weet tot ziens!

Groet
Jeroen

Owner ‘We Arrange’ en DJ bij ‘Deejay Jerome’.
 

Deejay Jerome Allround DJ
press to zoom
Deejay Jerome inhuren
press to zoom
Deejay Jerome Allround DJ Huren
press to zoom
Deejay Jerome Boeken, Huren
press to zoom
1/1

Deejay Jerome
Rivium Boulevard 301-320

2909 LK  Capelle aan den IJssel

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"