top of page
DJ-apparatuur
 • Foto van schrijverDeejay Jerome

Deejay Jerome in woonmall alexandrium

Bijgewerkt op: 7 jan.


Wist je dat ik wekelijks draai in Woonmall Alexandrium Rotterdam?

Woonmall Alexandrium in Rotterdam bestaat al ruim 25 jaar, en is de grootste indoor woonboulevard van Nederland met maar liefst 52 woonwinkels. Ik draai er als DJ sinds september 2021. Inmiddels draai ik er sindsdien iedere week in de weekenden. Meestal de ene week op een zaterdag of een zondag, en de andere week op zaterdag en zondag.


Agenda

Als je wilt weten op welke data ik exact draai, volg me dan op mijn socials, de links daar naartoe vindt je hier!!


Draaitijden

De tijden waarop ik in de Woonmall draai is tussen 12.00 u. tot 17.00 u.

(dat staat overigens los van de openingstijden van de winkels, die vindt je op de website van Woonmall Alexandrium).


Ik draai op de begane grond voor horeca gelegenheid Josefine

De plek waar ik sta te draaien is op de begane grond, voor horeca gelegenheid Josefine, waar je terecht kunt voor heerlijke hapjes en drankjes. Omdat ik centraal sta opgesteld en zowel speakers naar voren als naar achter heb gericht ben ik op alle etages te horen door het hele shoppingcenter heen.


Muziek volume

De muziek draait als het ware op de achtergrond, en dus niet hard, zodat iedereen elkaar gewoon nog kan verstaan en het niet als 'storend' wordt ervaren.


Feestdagen

Ook op de meeste feestdagen, zoals Kerst, 2e Paasdag, 2e Pinksterdag etc. draai ik de lekkerste muziek voor je!


Soort Muziek Het soort muziek wat ik draai is achtergrondmuziek, lounge stijl, maar dan geheel op mijn eigen wijze. Ik draai 80% van de tijd mijn eigen remixen, van de 60s, 70s, 80's, 90's, 00s & 10's tot en met de hits van nu. Ik draai alle stijlen en soorten muziek doorelkaar, en draai geen vooraf bedachte of standaard afspeellijsten. Ik kijk op de dag zelf wie er aanwezig zijn en pas mijn muziek daar ter plekke op aan, zodat jong en oud van mijn muziek kunnen genieten.


En dat dat ook echt gebeurt, lees je hieronder in de lovende kritieken die ik wekelijks mag ontvangen en waarvoor ik uiteraard enorm dankbaar ben!!


Wat klanten zeggen

 • We hebben echt genoten van je muziek

 • We zijn gewoon langer blijven zitten door jouw muziek

 • We lopen al de hele dag rond in de Woonmall, en hebben lopen swingen

 • Impressive setup, decent mixing and loads of energy

 • Wat een sfeer zet jij neer, het maakt het shoppen extra leuk

 • Er was vandaag muziek met een live dj die een goede smaak heeft

 • Bij de horeca een enthousiaste deejay

 • Leuk ook de DJ bij bistro, brengt net wat extra bij de shop experience

 • Je draait echt super lekker

 • Wat straal jij een enthousiasme en energie uit

 • Eindelijk een DJ die goede muziek draait

Nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van wat ik allemaal doe, waar ik draai, welke nieuwe muziek ik uitbreng en welke nieuwe remixen ik heb gemaakt, schrijf je dan hier in voor mijn Nieuwsbrief!!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page